Tuotteemme

X X X

Toiminta-ajatuksenamme on tuoda yhteistyöverkostomme avulla suomalaisiin ammattikeittiöihin laaja tuoterepertuaari, asiantuntemus, ammattitaito, markkinatuntemus sekä palvelu, jota hyödyntämällä asiakasyrityksemme saavat liiketoiminnalleen parhaan mahdollisen hyödyn. Meidän tehtävämme on auttaa asiakastamme menestymään!

Tuore Liha

Riista

Härkä

Porsas

Siipikarja

Kalat

Äyriäiset

Taattu korkea laatu

Baron`s Food`illa on jo vuodesta 1986 lähtien kokemusta palvelemisesta HoReCa-sektorilla elintarviketukkuna. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme esimerkiksi luoda asiakkaallemme täysin oman tuotteen. Tuotteemme ovat suunnattu juuri vaativiin ammattikeittiöihin, jotka kustannustehokkuuden lisäksi hakevat laadukasta tuotetta, sekä ammattinsa osaavaa yhteistyökumppania. Meidän tehtävämme on tuoda asiakkaidemme liiketoimintaan paras mahdollinen lisäarvo.

Räätälöidyt erikoistuotteet

Hyvinkin pitkälle specifioidut tuotteet tuovat asiakkaidemme liiketoimintaan omaleimaisuuden tunteen, jota on vaikea kopioida ja jonka kanssa on vaikea kilpailla. Tuotteet räätälöidään ja tuotesuojataan juuri sinua varten, näin varmistetaan että käsissäsi on jotain mitä muut yrittävät jäljitellä.  Jos haluat erottua, haasta meidät! Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää juuri sinun keittiösi tarpeista!

Laaja valikoima

Valikoimaamme kuuluvat mm. pihvit, lounasravintolatuotteet, A la carte - ravintoloiden erikoistuotteet, kuten mm. riistatuotteet, sekä eksoottiset lihatuotteet. Meillä on tarjota asiakkaillemme myös korkealaatuiset kalatuotteet, pakasteena sekä tuoreena! Sekä tulevaisuudessa paljon muuta.